Nieuws

 

artikelafbeelding

Een nieuw begin voor Aline

Aline is net 55 jaar geworden, tijd voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Die begint ze bij Woonpunt Zennevallei, in een nieuwbouwappartement te Molenborre (Halle). Hoewel het leven niet altijd gemakkelijk is, blijft Aline ervoor gaan. Ze is een echte sociale vlinder en heeft geen schrik om haar handen vuil te maken.
artikelafbeelding

Van wijk naar deelgemeente: wijziging inschrijvingen en wachtlijst

Vanaf 01/03/2022, schrijven we kandidaten niet meer in per wijk, maar per deelgemeente. Dit heeft gevolgen voor jouw inschrijving als kandidaat en je plaats op de wachtlijst.
artikelafbeelding

Een eerlijke en positieve kijk

VIVAS, het netwerk van sociale huurders, lanceert een miniserie waarin wordt ingezoomd op de woonsituatie van sociale huurders. Met deze miniserie, waar sociale huurders zelf het woord nemen, wil VIVAS het beeld over de sociale huur en zijn huurders bijstellen. VIVAS wil een eerlijke kijk brengen op het wonen in een sociale woonwijk.
artikelafbeelding

Krijg eenmalig een forfait van 80 euro

Door de hoge energieprijzen in 2021 hebben huishoudens met een laag inkomen nood aan financiële steun. Daarom krijgen burgers die op 30 september 2021 recht hadden op het sociaal tarief voor elektriciteit een eenmalig forfait van 80 euro. Daarnaast wordt het tijdelijke recht op het sociaal tarief voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming verlengd tot en met 31 maart 2022.