Vacature

Adviseur financiën (m/v/x)

Functie

Je staat in voor alle financiële aspecten van de onderneming. Dit omvat de organisatie van de boekhouding en financiën. Je zorgt voor het opstellen van de jaarrekening, de jaarlijkse aangifte van de vennootschapsbelasting en de periodieke BTW-aangifte. Je stelt strategische plannen en budgetten op. Je doet tussentijdse financiële analyses en rendementsberekeningen.

Je draagt de verantwoordelijkheid over alle financieringen die Woonpunt Zennevallei aangaat. Dit omvat onder meer de aanvragen, beheer en afbetalingen van de leningen. Je ziet toe op onze liquiditeitspositie en alle andere relevante financiële indicatoren. Je bereidt de financiële verrichtingen voor bij aan- en verkopen en werkt daarvoor nauw samen met collega’s. Je rapporteert aan de directeur en stuurt de financiële en boekhoudmedewerkers aan. Samen met hen zet je verder in op digitalisering.

Aangezien je terecht komt in een klein team, kunnen er op termijn andere taken bijkomen om Woonpunt Zennevallei verder te ondersteunen. Doorgroeikansen binnen de organisatie behoren dan ook tot de mogelijkheden.

 

Profiel

-          Je beschikt over een masterdiploma handelswetenschappen, toegepaste economische wetenschappen of accountancy en fiscaliteit, of je bent in het bezit van een bachelordiploma in boekhouding/accountancy en fiscaliteit aangevuld met een rijke relevante ervaring.

-          Je kan voortbouwen op een stevige financiële en boekhoudkundige kennis

-          Je hebt een goede kennis van het Nederlands en beschikt minstens over een basiskennis Frans.

-          MS Office en vooral Excel heeft voor jou geen geheimen.

-          Je hebt een passie voor cijfers, werkt nauwgezet en combineert dit met een helikopterperspectief.

-          Integriteit en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven.


Met deze vaardigheden heb je een streepje voor:

-          Ervaring met en/of kennis van BTW, mede-eigendom en zakelijke rechten

-          Kennis van de sociale huisvestingssector

-          IT-kennis

 

Aanbod

Door de kleine omvang van de vennootschap heerst er bij Woonpunt Zennevallei een familiale en ongedwongen werksfeer. Er is een goede work-life balance dankzij de flexibele werkuren en een uitgebreide verlofregeling. Bovendien krijg je:

-          Een voltijds contract van onbepaalde duur

-          Een bruto maandloon volgens het barema van de Vlaamse Overheid - graad A111 of B111-114 afhankelijk van diploma/ervaring

-          Extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques (8 euro/dag);

Verder wordt je relevante beroepservaring maximaal meegenomen in de berekening van je anciënniteit.

 

Hoe kan je solliciteren?

Je kan tot en met woensdag 2 januari 2019 solliciteren door je motivatiebrief en je cv met vermelding van relevante ervaring door te sturen naar caroline.dupont@wpz.be.

Voor bijkomende vragen kan je contact opnemen door een mail te sturen of door te bellen naar 02 363 10 50.